Prima pagină » Achiței, PNL, dă de pământ cu PSD pentru că nicio primărie liberală nu a primit bani din FDI: ”Mai aveți două zile”
Politică

Achiței, PNL, dă de pământ cu PSD pentru că nicio primărie liberală nu a primit bani din FDI: ”Mai aveți două zile”

deputat Cristian Achiței, PNL Botoșani
deputat Cristian Achiței, PNL Botoșani

Deputatul liberal Cristian Achiței a dat de pământ cu Guvernul PSD și cu ministrul botoșănean Marius Budăi.

Achiței susține în postarea sa pe Facebook, intitulată ”Minciuni pesediste și bani alocați politic, în bătaie de joc”, că le-a spus membrilor PSD că din Fondul de Dezvoltare și Investiții vor fi alocați bani doar primarilor social-democrați și că proiectele liberalilor nu vor primi niciun ban. 

 



 

”Astăzi am văzut alocarea banilor pe FDI de către vestita Comisie de Prognoză și Statistică (acum se ocupă și de investiții). Ce credeți? Nouă primării PSD din județul Botoșani au fost incluse în lista de proiecte finanțate prin FDI (Curtești, Trușești, Dorohoi, Cordăreni, Mileanca, Vlăsinești, Văculești, Hudești și Mihăileni) și nici măcar una PNL. Peste 150 de milioane de lei au fost distribuiți arbitrar, fără niciun alt criteriu decât cel politic, în bătaie de joc și dispreț față de celelalte comunități din județul Botoșani. Minciuna unui ministru pesedist (de-al nostru) este totală. Bătaia de joc a pesediștilor este fără margini.

Notă: Astăzi, în plenul Camerei Deputaților, pesediștii au făcut din nou front comun pentru apărarea unui deputat infractor, nemaiasigurând cvorumul de ședință în încercarea de a mai împiedica un vot pentru moțiunea de cenzură.

Astfel, votul pentru proiectul PNL privind indexarea anuală a alocației pentru copii cu rata inflației a fost amânat.

Rușine! Mai aveți două zile.”, precizează Cristian Achiței.