Prima pagină » Un parlamentar PNL, devastator cu cei din PSD: ”Nu va plânge nimeni, dar absolut nimeni, după voi!”
Politică

Un parlamentar PNL, devastator cu cei din PSD: ”Nu va plânge nimeni, dar absolut nimeni, după voi!”

deputat Cristian Achiței, PNL Botoșani
deputat Cristian Achiței, PNL Botoșani

Deputatul PNL Cristian Achiței a postat pe contul său de Facebook o scrisoare deschisă absolut devastatoare la adresa social-democraților botoșăneni.

 

La trei ani de când PSD conduce Botoșani și România, Achiței le-a transmis pesediștilor că botoșănenii și-au dat seama că sunt tratați în bătaie de joc de către actualii guvernanți despre care parlamentarul PNL spune că nu va plânge nimeni după ce vor pierde alegerile. 

Vă redăm integral scrisoarea deschisă  deputatului Cristian Achiței: 

 



 

Tovarăși pesediști, încetați să îi mai umiliți pe botoșăneni!

 

Se împlinesc în această toamnă trei ani de când PSD-ul își bate joc încontinuu de botoșăneni, adică de cei pe care îi reprezint în Parlamentul României, izolând cu bună știință un județ întreg.

 

Licitațiile pentru modernizarea DN 28B Botoșani – Târgu Frumos și DN 29D Botoșani – Ștefănești trebuie odată finalizate, iar Guvernul pesedist să se apuce să facă măcar un kilometru de drum din sutele pe care le-au tot vânturat demagogic prin fața oamenilor!

 

Mii și mii de cuvinte goale s-au revărsat în tot acest răstimp, prin comunicate de presă plătite, dinspre mașinăria pesedistă de propagandă spre urechile oamenilor, promițând câte-n lună și-n stele.

 

Promisiuni deșarte și cinism fără limite. De asta au parte cei care, o vreme, chiar au crezut că tot ce li se promite se va și face.

 

Nimicul pesedist, celebrul ”nimic” pesedist, este unicul rezultat al celor trei ani de gargară iresponsabilă!

 

De la o vreme, botoșănenii au înțeles adevărul dureros: au fost păcăliți fără rușine, prostiți pe față de un partid incapabil să le rezolve problemele.

 

Din decembrie 2016 încoace ni se spune periodic că PSD-ul moare de grija infrastructurii rutiere dezastruoase din județul Botoșani și că abia așteaptă să o reabiliteze.

 

Proiectate, promovate, analizate pe toate fețele în toate comisiile și comitetele ministeriale și guvernamentale imaginabile, bugetate pe hârtie sau nici măcar atât, cu licitații mimate, suspendate, anulate și din nou reluate de ochii lumii, cele mai importante lucrări de modernizare de drumuri naționale din județul meu, Botoșani – Târgu Frumos și Botoșani – Ștefănești, sunt în continuare neîncepute!

 

Oamenii continuă să își rupă mașinile și să înghită tone de praf în timp ce le clănțănesc dinții în gură, deplasându-se pe zecile de kilometri de drumuri sparte, lăsate de izbeliște, în batjocură, de guvernanți.

 

Tovarăși pesediști, așa nu se mai poate!

 

Măcar acum, în al doisprezecelea ceas, în ultimele zile pe care le mai aveți de bifat la guvernare, încetați să vă bateți joc de botoșăneni!

 

Răbdarea oamenilor a ajuns la limită.

 

Vă somez public, în numele tuturor botoșănenilor, să treceți odată la treabă! Adăugați la mormanul uriaș de vorbe goale și de promisiuni cinice de până acum, măcar un minim de fapte concrete!

 

Dacă nici de asta nu sunteți în stare, atunci faceți-vă urgent bagajele și plecați acasă! Nu va plânge nimeni, dar absolut nimeni, după voi.

 

Cu tristețe,

 

Vasile Cristian ACHIȚEI

Deputat PNL