Prima pagină » Belvedere, Rediu și Pensiunea Fată Verde cele mai apreciate pe Booking. Scorurile tuturor unităților de cazare din Botoșani
Economic Visit Botoșani

Belvedere, Rediu și Pensiunea Fată Verde cele mai apreciate pe Booking. Scorurile tuturor unităților de cazare din Botoșani

Booking.com, cel mai folosit site prin care vă puteți face rezervare pentru cazare în orice țară din lume, are înregistrate și 14 unități de cazare turistică din județul Botoșani. 

Topul hoteluri și pensiuni din județul Botoșani în funcție de scorul și evaluările de pe Booking.com. Conduc investițiile făcute după anul 2007, în timp ce vechile unități de cazare au coborât în clasament. Numărul investițiilor private din acest domeniu este scăzut în județul Botoșani în primul rând din cauza stării deplorabile a rețelelor de drumuri naționale și județene, mulți botoșăneni preferând să investească în construirea de unități de cazare din județul Suceava, Câmpu Lung, Pojorâta, Sucevița, Moldovița și Gura Humorului fiind cunoscute pentru numărul mare de afaceri deținute de botoșăneni.

Din cele 14 hoteluri, pensiuni și locuințe, doar trei dintre ele au primit de la turiști un scor mai mare de 9, iar cea mai apreciată unitate de cazare turistică din județul Botoșani este cotată la 9,4 pe Booking.com. 

Astfel, potrivit Booking.com cel mai apreciat hotel din Botoșani, în funcție de voturile turiștilor care au fost cazați acolo, este Hotel Belvedere, de 3 stele, care are un scor de 9,4, unul excelent. 

 



 

 

Belvedere, condus de omul de afaceri Dumitru Tudose, este urmat de Hotel Rediu, de patru stele, cel mai nou hotel construit în județul Botoșani. Hotelul din inima pădurii Rediu, condus de omul de afaceri Costel Calistru, este cotat cu 9,2, iar ca locație a primit 9,3. 

Surpriza o constituie cu siguranță Pensiunea Fată Verde, proprietatea familiei Ducu și Lidia Bucșinescu, care este mai mult un hostel, și care a primit scorul de 9,1 din partea turiștilor care au ajuns în pensiunea din satul Șoldănești, comuna Blândești. Este de așteptat ca numărul turiștilor de la Fată Verde să crească în următoarea perioadă, având în vedere că Primăria Blândești a reușit să asfalteze drumul de legătură cu drumul național Botoșani-Ștefănești. 

Hotel Maria, de 4 stele, situat în ”buricul târgului” este pe locul 4 cu 8,9 puncte primite din partea turiștilor, iar ca locație a primit 9,4. 

Apoi urmează Hotel Tex Club, de 4 stele, cu 8,8 puncte pe Booking, Pensiunea Bianca, de trei stele, este cotată la 8,5, în timp ce Pensiunea Casa Lux la 8,4. 

Pensiunea Dallas a primit din partea turiștilor 8,4 puncte pe Booking, Hotel Rapsodia a primit de la clienți 8,1, Hotelul Rareș, din Centrul istoric, a primit 7,4, în timp ce Hotel Europa, de 4 stele, este cotat la 7. 

 



 

 

Pe Booking vă puteți face rezervări în județul Botoșani și la Moșia Cai de Vis din Vârfu Câmpului, proprietatea familiei omului de afaceri Valeriu Iftime, la Hanul Agafton, Vila MBB și la Teo Cazare. 

Cele mai multe evaluări pe Booking.com le are Hotel Maria, care conduce în acest top cu 675 de evaluări, urmat de Hotel Rapsodia cu 644 de evaluări.

Rediu Hotel&Restaurant are 342 de evaluări, Hotel Belvedere a primit 265 de evaluări, Pensiunea Bianca 263, Pensiunea Dallas 115, iar Hotel Rareș 114. Totodată, Hotel TEX Club a primit 47 de evaluări, Complex Casa Lux 26, Hotel Europa 14, iar Pensiunea Fată Verde 11. 

Surprinde faptul că Pensiunea Boema din Cătămărăști Deal nu este listată pe Booking.com, în județ mai sunt încă două pensiuni care nu sunt cotate pe cel mai căutat site de profil.