Prima pagină » A fost inaugurat noul sediu al Tele M Botoșani. Cea mai urmărită televiziune locală s-a mutat pe Bulevardul Eminescu
Economic

A fost inaugurat noul sediu al Tele M Botoșani. Cea mai urmărită televiziune locală s-a mutat pe Bulevardul Eminescu

Tele M Botoșani, cel mai urmărit post local de televiziune, are un nou sediu începând de astăzi. 

 

Postul de televiziune preluat de omul de afaceri Dumitru Balan și-a mutat sediul din Botoșani Shopping Center pe Bulevardul Mihai Eminescu, peste drum de Școala nr. 10.

De când a preluat postul de televiziune și până acum, Balan a cheltuit peste 200.000 euro pentru plata datoriilor și pentru amenajarea noului sediu. 

 

 

 

 

Spațiul din Bulevardul Eminescu a fost inaugurat astăzi prin oficierea unei slujbe religioase, în prezența ziariștilor de la Tele M, a colaboratorilor postului, a omului de afaceri Maricel Maxim, cel care prin compania Maxim Special Construct a amenajat sediul Tele M. 

„Acum o lună și jumătate am luat hotărârea de a ne muta sediul. După o lună și jumătate de muncă, suntem în noul sediu. Îmi cer scuze pentru lipsa de modestie dar cred că ne apropiem de studioul ProTV-ului. Mulțumesc tuturor colegilor care au venit astăzi. Trăiesc animat de dorința că se va face treabă bună”, a spus Dumitru Balan, patronul postului TeleM Botoșani.

 

 

De luni, revin la Tele M emisiunile LIVE, Dialog Deschis de la ora 17.00 și Dosarul Zilei de la 18.30, iar cele mai bune știri ale zilei le puteți urmări la jurnalul de la ora 18.00. 

Sâmbătă dimineață, Tele M va transmite LIVE congresul național al partidului Dreapta Liberală, primul congres național al unui partid desfășurat la Botoșani.