Prima pagină » FOTO Unul dintre cele mai cunoscute branduri a deschis un bistro cu un concept nou
Economic

FOTO Unul dintre cele mai cunoscute branduri a deschis un bistro cu un concept nou

Cum e să bei o cafea, să savurezi un super-desert, să mănânci un sandviș sau un burger, o supă cremă sau coaste la slow-cooker și să deguști un vin fain având ca priveliște un parc?

Pentru toate acestea s-a deschis Green Bistro by Casa Dulce.

Rulează anual afaceri de milioane de euro, iar produsele lor se consumă în toată țara. De aproape o săptămână, frații Florian și Daniel Moruzi, proprietarii companiei Casa Pâinii, care deține brandul Casa Dulce, au deschis Green Bistro, cel mai nou bistro din Botoșani, dar și cel care aduce un nou concept pe plan local.

 



 

Green Bistro este despre oameni faini şi un loc cozy în care te poţi relaxa cu prietenii la un pahar cu vin şi mâncare bună”, este descrierea făcută de Daniel Moruzi locului pe care l-a modelat după propriul gust.

Vinul e la pahar, din sticle de la cele mai bune crame, iar fructele, legumele, carnea proaspătă și iscusința bucătarului repatriat din UK pentru a-și arăta măiestria în arta culinară se combină perfect la Green Bistro.

Experiența în patiserie și cofetărie pe care o are Casa Dulce se regăsește în deserturile dumnezeiești cum ar fi creme brulee, dar și în orice croissant folosit la sandviș.



 

Cum e un sandviș făcut cu o specialitate de pâine proaspătă, creată special pentru Green Bistro, sau burgerii făcuți cu bulcile plămădite și coapte în cuptoarele Casa Pâinii? Recenziile postate pe contul de Facebook al Green Bistro nu mai au niciun fel de comentariu:

 

Liviu Tănasă: Great service, amazing tasty food. Good job!

 

Brumă Bianca: Recomand acest local. Mâncarea este foarte bună și personalul foarte atent. Local de lux · Decor chic

 

Simona Simo: Hamburgerii sunt the best

 

Anca Croitoru: „Veni, vidi, vici”! Dar nu oricum, ci placut impresionata de locul fancy, intim, discret. Comanda a fost onorată în timp maxim, cu profesionalism. Gustul, extraordinar. Concluzie: mi-a placut, revin, recomand!

 

Madmax Mădălin: Cel mai tare bucatar. Atmosferă plăcută!

 

Green Bistro este pe strada Marchian nr 3, în Părculețul Filateliei, rezervări la 0749 552 552.

 



 

 

 

Flutur_Iftime_PNL_Botosani

Flutur_Iftime_PNL_Botosani