Prima pagină » Pe surse: PSD a stabilit noul director al Urban Serv. Are două mastere și este consilier județean
Administrație Știri locale

Pe surse: PSD a stabilit noul director al Urban Serv. Are două mastere și este consilier județean

Bogdan Buhăianu, consilier județean

Social-democrații botoșăneni stabilit cine va fi noul director interimar al Urban Serv SA, firma Consiliului Local Botoșani care administrează cimitirele, piețele, colectează deșeurile și asigură curățenia în municipiu.

Potrivit surselor din administrație, noul director general interimar al Urban Serv va fi tânărul Bogdan Buhăianu, consilier județean și președinte al organizației de tineret din PSD Botoșani.

Buhăianu nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere.

 

 

loading…

 

 

Acesta are 38 de ani, de mai bine de un an de zile este director tehnic al companiei Eltrans SA, firma de transport cu tramvaiul, are un master în finanțe-bănci și un master în dezvoltarea și siguranța transporturilor rutiere.

De asemenea, Bogdan Buhăianu este consilier județean, făcând parte din Comisia pentru amenajarea teritoriului și urbanism, lucrări publice, monumente istorice și de arhitectură, protecția mediului și turism.

Potrivit surselor, acesta va prelua conducerea interimară a Urban Serv peste o săptămână sau cel târziu două, după ce fostul director general Simion Drelciuc, cel care a demisionat săptămâna trecută, va finaliza perioada de predare a situațiilor.

 

Loading…

 

Funcția de director al Urban Serv îi poate aduce notorietatea necesară lui Buhăianu pentru a putea aspira la funcții politice mai mari, dar în cazul unui eșec poate reprezenta și finalul carierei politice.

Buhăianu vine la șefia Urban Serv după o perioadă extrem de agitată, cu foarte multe procese, cu multe scandaluri politice și cu o activitate curentă care generează satisfacție în rândul botoșănenilor.