Prima pagină » FOTO Minune! Doi ”ultrași” de la PSD și PNL au uitat de rivalitatea politică pentru binele comunității
Administrație Politică Știri locale

FOTO Minune! Doi ”ultrași” de la PSD și PNL au uitat de rivalitatea politică pentru binele comunității

Se întâmplă atât de rar în politica locală ca membrii PSD și PNL să renunțe la orgoliile politice prostești pentru a face bine municipiului Botoșani încât atunci când se întâmplă putem să considerăm că este o adevărată minune.

 

Asta cu atât mai mult când gestul vine din partea a doi cu adevărat ”ultrași”, care își urăsc din inimă adversarii politici.

Deputatul PSD Răzvan Rotaru și consilierul local PNL Eugen Țurcanu sunt eroii unei imagini care ar trebui să fie o normalitate și atunci când interesul municipiului o cere să pună umărul în promovarea lui.

 

 

 

loading…

Loading…

Rotaru și Țurcanu pot fi acuzați de multe, dar nu de ”blat” cu adversarii politici. Pe contul de Facebook al lui Răzvan Rotaru au fost postate mai multe imagini alături de consilierul local liberal Eugen Țurcanu și standul Aquapark&sports Cornișa de la Târgul de Turism de la Iași.

 

”Hai la #Botoșani!

Hai la #Cornișa Aquapark & Sports! 🏊‍♂️

 

Promovăm #CornișaPark la #TârguldeTurismVacanța #Iași.🔝

 

Astăzi, în prima zi de târg, alături de mulți alți vizitatori, am trecut pragul standului Cornișa Aquapark & Sports – Botoșani la Târgul de Turism Vacanța – Iași.

 

Un proiect frumos, lăudabil, de amploare și mult asteptat, care iată că a devenit o realitate!

 

Salut inițiativa, iar organizatorilor le transmit felicitări! 👏

 

PS: Targul de Turism are loc în Palas Mall – zona Atrium, în perioada 15-17.03.2019”, a postat deputatul Răzvan Rotaru.

 

Este pentru prima oară când un lider PSD sprijină public promovarea Parcului Cornișa, chiar dacă acesta este sub directa conducere a primarului liberal Cătălin Flutur și este administrat de liberalul Eugen Țurcanu prin Direcția de Servicii Publice Sport și Agrement.