Prima pagină » Dorohoi, Cristinești, Ibănești și Păltiniș, internet WIFI gratis pe bani europeni
Administrație

Dorohoi, Cristinești, Ibănești și Păltiniș, internet WIFI gratis pe bani europeni

Municipiul Dorohoi, dar și comunele Cristinești, Ibănești și Păltiniș, vor avea instalate echipamente WIFI din fonduri europene prin programul WIFI4Y.

Aceste investiții vor permite accesul gratuit la internet în spațiile publice de pe teritoriul celor patru localități din județul Botoșani.

Sunt singurele localități care vor face aceste investiții cu fonduri europene, celelalte urmând a folosi banii guvernamentali sau chiar propriile fonduri pentru a le realiza.

 

Loading…

Era tehnologizată în care trăim ne obligă să ne modernizăm și să ne adaptăm noilor standarde informaționale. Accesul la informație este un element esențial al succesului în orice domeniu de activitate, iar operarea în „timp real” reprezintă asigurarea continuității în funcționare a tuturor activităților. Programul WIFI4You oferă servicii publice digitale tuturor celor care conștientizează că în societatea în care trăim totul se află la un click distanță, iar nevoia de adaptare este extrem de importantă. Implementarea acestui proiect în comuna Ibănești reprezintă încă un pas important spre civilizație europeană, iar șansa de a ne afla printre puținele comunități beneficiare este o dovadă că munca noastră este răsplătită! Ibăneștiul merită să acceseze cât mai multe fonduri europene pentru a-și dezvolta fiecare ramură!, a declarat Romică Magopeț, primarul comunei Ibănești.

În țară sunt 225 de localități care vor primi bonuri valorice în valoare de 15.000 euro pentru instalarea de puncte de acces gratis la internet wirelles.