Prima pagină » Fost președinte PSD Botoșani și adjunct al lui Ponta face anunțul privind posibila revenire
Politică

Fost președinte PSD Botoșani și adjunct al lui Ponta face anunțul privind posibila revenire

Fostul adjunct al lui Mircea Geoană și apoi al lui Victor Ponta la conducerea PSD, dar și fostul președinte al PSD Botoșani, ex-deputatul Andrei Dolineaschi, a făcut primele declarații cu privire la posibila sa revenire în prim-planul vieții politice.

Dolineaschi a renunțat la conducerea PSD Botoșani dar și la funcția de secretar general al PSD la nivel național după ce numele său a fost implicat într-un dosar penal care viza anumite angajări la o instituție publice.

De ceva timp, Dolineaschi a fost declarat nevinovat și a scăpat de dosarul penal, iar Victor Ponta, președintele Pro România, este cel care a făcut publică această informație.

 

 



Contactat telefonic, Dolineaschi a spus dacă va trece sau nu în partidul lui Ponta.

”Da, este adevărat că am scăpat de dosarul penal. Sunt membru PSD și acum și rămân în PSD. Nu voi pleca la Pro România și nici nu voi reveni în prim-planul vieții politice”, a precizat Andrei Dolineaschi.

Andrei Dolineaschi este considerat a fi unul dintre cei mai buni lideri ai PSD Botoșani și a fost botoșăneanul cu cea mai mare funcție în PSD la nivel central.

 

loading…