Prima pagină » Huncă, devastatoare cu șefimea din PSD: ”Nu slujesc o structură autoritară, dezinteresată de români, fascinată de beția puterii și de propriile interese”
Politică

Huncă, devastatoare cu șefimea din PSD: ”Nu slujesc o structură autoritară, dezinteresată de români, fascinată de beția puterii și de propriile interese”

deputat Mihaela HUNCĂ
deputat Mihaela HUNCĂ

După ce a demisionat din PSD, șefii din PSD Botoșani îi cer Mihaelei Huncă să demisioneze și din funcția de deputat obținută pe lista partidului.

Solicitarea șefilor din PSD Botoșani a fost transmisă printr-un comunicat de presă în urma întrunirii Comitetului Executiv al partidului.

Fostul deputat Mihaela Huncă a oferit o replică acidă șefimii din PSD și îi pune la punct pe liderii care au obligat-o să își dea demisia din parditul în care s-a înscris în urmă cu 18 ani.



 

 

Publicăm integral replica oferită de deputatul Mihaela Huncă actualei conduceri a PSD Botoșani:

 

”Citind comunicatul PSD Botoșani, am constatat cu amărăciune că unii dintre foștii mei colegi fie nu cunosc motivele care m-au determinat să mă retrag, după 18 ani, din partid, fie, din orgoliu, refuză să accepte că drumul pe care sunt călăuziți de conducătorii vremelnici nu este drumul dezvoltării României, asumat în campania electorală, care trebuie să definească social-democrația. De asemenea, am observat în acest comunicat că, în concepția membrilor Comitetului Executiv al PSD Botoșani (sau, poate, doar în concepția celor chemați la ședință), nu contează cine candidează, ci doar partidul pe lista căruia candidează, fiindcă alegătorii – dau de înțeles cei din CEJ – nu sunt interesați de oamenii pe care îi votează, ci de partidele din care aceștia fac parte… Să înțeleg de la liderii locali ai partidului că domnul Traian Băsescu, de pildă, ar fi fost ales deputat PSD de Botoșani dacă ar fi candidat în locul meu la alegerile din 2016? O asemenea abordare a jocului politic din partea dumneavoastră nu doar logica elementară o sfidează, dar sfidează chiar regulile fundamentale ale democrației! Și, în plus, demonstrează lipsa de respect pe care o aveți față de alegători.

Dragii mei, mi-ați solicitat un „act de demnitate”. Eu consider că l-am făcut deja, alegând să nu slujesc o structură autoritară, dezinteresată de români, fascinată de beția puterii și de propriile interese. Eu consider că am demonstrat, nu vouă, ci botoșănenilor care m-au votat, că sunt demnă, neurmând orbește, doar din dorința de a-mi păstra o funcție sau de a dobândi alta, pe liderul de azi al partidului. Și, în continuare, voi încerca să le demonstrez tot lor, botoșănenilor, că sunt demnă de încrederea cu care m-au învestit, demnă de votul pe care mi l-au dat” Mihaela HUNCĂ.

 

 

loading…