Prima pagină » DOCUMENT Un nou brand înregistrat la OSIM pentru o gamă de dulciuri sănătoase, cu miere de albine, fără zahăr
Economic

DOCUMENT Un nou brand înregistrat la OSIM pentru o gamă de dulciuri sănătoase, cu miere de albine, fără zahăr

Honey Ica, noul brand al companiei Casa Pâinii
Honey Ica, noul brand al companiei Casa Pâinii

O companie locală a înregistrat la OSIM un nou brand dedicat celor care nu vor dulciuri cu zahăr ci sănătoase cu miere de albine.

Cel mai mare producător de panificație-patiserie-cofetărie din județul Botoșani, compania Casa Pâinii, a înregistrat la OSIM al doilea brand propriu.

Anunțul a fost făcut de Florian Moruzi, managerul general al companiei locale.



 

 

În vâltoarea acestor evenimente tulburi din România, Osimul mi-a înregistrat al doilea brand după, „Casa Dulce” . „Honey Ica” a fost gândit în interesul consumatorilor, fiind dedicat celor care nu agreează zahărul că îndulcitor, produsele de patiserie și cofetărie conținând miere de albine. Un interes particular am avut cu privire la producătorii de miere din Botoșani sperând să le achiziționăm cât mai multă marfă de calitate. În final, i-am adăugat Ica, pentru a pune în această gamă de produse la fel de multă dragoste și dedicație pe cât îi ofer fetei mele dragi, Antonica, pe care așa o alint de mică, a postat Florian Moruzi pe contul său de Facebook.

 

Noua gamă de produse Honey Ica va fi cu miere de albine în loc de zahăr, va avea o prezentare în forme speciale, iar glazarea va fi cu miere, nuci, fistic și migdale, după coacere.

Lansarea noii game de produse Honey Ica va fi făcută în 2019.

 

loading…