Prima pagină » Licitații de 11,5 milioane lei pentru asfaltări și 1,5 milioane pentru dispensar medical în Blândești
Știri locale

Licitații de 11,5 milioane lei pentru asfaltări și 1,5 milioane pentru dispensar medical în Blândești

Una dintre comunele cu cele mai puține investiții de până acum începe să recupereze decalajul față de comunitățile care au beneficiat până acum de investiții.Dacă locuitorii altor comune au simțit până acum prin lucările la rețelele de apă și canalizare sau cele de asfaltare avantajul de a fi în Uniunea Europeană, această comună nu a avut niciun proiect major de investiții până acum.

Este vorba despre comuna Blândești unde se vor asfalta mai mulți kilometri de drumuri comunale și sătești.

 

 

 

Primăria comunei Blândești organizează în data de 27 iulie două licitații pentru asfaltarea mai multor drumuri din comună. Prima are o valoare de 6,4 milioane lei, fără TVA, și vizează modernizarea drumurilor comunale și sătești, iar a doua are o valoare de 5,1 milioane lei, fără TVA, și prevede modernizarea unor drumuri de interes local.

Viceprimarul Mihaela Băghiceanu a declarat că vor fi asfaltate drumuri extrem de importante pentru comunitatea locală.

”Va fi asfaltat drumul care conectează satul Șoldănești de drumul național, lucrările vor fi până la biserica din sat, apoi vom avea mai multe drumuri din satele Blândești și Cerchejeni care vor fi asfaltate”, a declarat viceprimarul Băghiceanu.

  

Astfel, drumul care duce la biserica din Talpa va fi modernizat, cel care pleacă de la intrare în Blândești și duce la fostul SMA, drumul care începe lângă școală și duce până la biserica din Blândești și alte câteva drumuri din Cerchejeni vor intra în aceste două proiecte.

Asfaltarea drumului din Șoldănești va pune în valoare una dintre puținele pensiuni din mediul rural din județ, respectiv Fată Verde, amenajată într-un fost conac boieresc.

 

De asemenea, tot pe 27 iulie, Primăria Blândești va avea licitația și pentru construirea unui dispensar medical, valoarea acestei investiții fiind de 1,5 milioane lei, fără TVA.

 

loading…