Prima pagină » Investiții de 3,1 milioane euro într-o clinică medicală și drumuri asfaltate în comuna în care este și o super pensiune turistică
Administrație

Investiții de 3,1 milioane euro într-o clinică medicală și drumuri asfaltate în comuna în care este și o super pensiune turistică

Stelian Maxim, primarul comunei Blândești

Una dintre comunele în care s-au făcut cele mai puține investiții de după 1990 va beneficia de fonduri pentru rețeaua de drumuri locale și construirea unei clinici medicale.

Nu mai puțin de 14,6 milioane lei, adică echivalentul a 3,1 milioane euro, vor intra în comuna Blândești în următorii ani în investiții publice.

 

Primarul Stelian Maxim și viceprimarul Mihaela Băghiceanu au semnat astăzi proiectul pentru finanțarea amenajării unei clinici medicale, a fost semnat deja contractul de finanțare pentru achiziția unui buldoescavator, iar într-o săptămână se așteaptă semnarea finanțării pentru asfaltarea a 13 kilometri de drumuri comunale și sătești.

 



 

”Pentru construirea clinicii contractul este de 1,9 milioane lei, bani cu care vom amenaja o clinică medicală cu cabinete de specialitate, cu laborator de analize, cu asistență socială pentru bătrâni și bolnavi. Prin AFIR primim o finanțare de 400.000 lei pentru un buldoecavator, iar peste o săptămână ar trebui să semnăm și contractul de 12,3 milioane lei pentru asfaltarea a 13 kilometri de drumuri”, a declarat viceprimarul Mihaela Băghiceanu.

 

 

 

Primăria Blândești a transmis la nivel central ultimele documente solicitate înainte de semnarea contractului pentru asfaltarea a 13 kilometri de drumuri, printre care și cel din Șoldănești, localitate în care se află cunoscuta pensiune turistică Fată Verde, dar și cele din Blândești și Cerchejeni.

 

loading…