Prima pagină » Orban îl distruge pe liderul PNL Botoșani

Orban îl distruge pe liderul PNL Botoșani

Consiliul Național al PNL ar fi trecut total neobservat, din cauza iubitei lui Liviu Dragnea prezentă la Congresul PSD, dacă pesediștii nu ar fi avut grijă să promoveze din plin declarația președintelui liberal Ludovic Orban.

 

„Luați parul și dați în liderii PSD! Vreau să văd fiecare lider judeţean cum dă cu parul în preşedintele Consiliului Judeţean PSD, în primarul PSD, în prefectul PSD, în toţi şefii de deconcentrate. Cine nu are puterea să abandoneze de acum, să-l lase pe altul mai puternic şi mai curajos”, a fost declarația lui Orban care a fost intens promovată de PSD.

 



 

 

Pesediștii au vrut să arate cum ei promovează unitatea și colaborarea, iar PNL îndeamnă la violență.

Fiecare privește din punctul său de vedere.

Până a ajunge la pesediști, declarația lui Orban îl distruge pe liderul PNL Botoșani, senatorul Costel Șoptică.

Dacă ați urmărit declarațiile publice ale lui Costel Șoptică în ultimul an știți la ce mă refer.

 

 

 

 

Liderul PNL Botoșani a dat cu parul în orice ministru PSD, în orice inițiativă centrală a PSD mai puțin de liderul PSD Botoșani, senatorul Doina Federovici, fostul ei coleg din USL, și de Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean, cu care a fost coleg tot în USL.

De la alegerile din 2016 până acum, Șoptică nu a ratat niciun ministru, dar nici ”nu a avut ochi” pentru Federovici.

Cred că ar fi fost în stare liderul PNL să se bată cu Liviu Dragnea, dar nu ar fi spus un cuvânt de Federovici și Macaleți.

 

 

loading…

 

 

Or fi de vină amintirile din USL, or fi fost interesele din prezent… putem doar să presupunem, dar cert este că Orban i-a stricat ziua și anul lui Șoptică.

Pentru a rămâne în funcție, Șoptică trebuie să pună mâna pe par și să înceapă să-i tragă în cap Doinei Federovici la îndrumarea lui Orban, exact ceea ce a evitat el să facă în ultimul an.

Nasol e când trebuie să te delimitezi de Putere cu toate riscurile și să începi să arăți că știi din ce partid faci totuși parte.

Integral pe Bogdan CALINIUC BLOG