Prima pagină » Un tânăr liberal explică pe înțelesul tuturor de ce Iohannis a desemnat al treilea premier al PSD
Politică

Un tânăr liberal explică pe înțelesul tuturor de ce Iohannis a desemnat al treilea premier al PSD

În timp ce liderii județeni ai partidului s-au întrecut care să tacă mai mult cu privire la haosul în care duce țara PSD, prin schimbarea pentru a doua oară într-un an a premierului, un tânăr din PNL a prezentat pe înțelesul tuturor de ce președintele Klaus Iohannis a desemnat-o pe Viorica Dăncilă premier.

Față de liderii ”maturi” ai PNL, tânărul Sorin Cornilă a avut curajul să își exprime public punctul său de vedere într-un moment în care publicul țintă al liberalilor și al președintelui Iohannis se manivesta diametral opus.



”Oameni buni! Citesc / aud / văd tot felul de opinii despre decizia lui Klaus Iohannis de a aproba a treia propunere de prim-ministru. Era SINGURA SOLUȚIE pe care o avea la îndemână conform constituției! Ce este așa greu de înțeles? Faptul că guvernarea acestora este un DEZASTRU este evidentă, dar, înainte de toate, țara asta este guvernată de CONSTITUȚIE și de puterea votului! Au majoritate parlamentară dată de votul cetățenilor și orice s-ar încerca, ar ajunge la votul lor din parlament unde s-ar bloca tot! Eu cred că ar trebui să fie învățătură de minte pentru etapa următoare. În primul rând să ieșim la vot și în al doilea rând să analizăm mai bine toate promisiunile împachetate frumos, când ni se spune că ni se dă, că se mărește, că se face – hai să discernem nițel, să ne întrebăm de ce, să ne întrebăm cum e posibil și să ne uităm și la cei care ne promit, la istoricul și la realizările lor! Doar așa vom reuși să schimbăm direcția acestei țări! Dar până atunci, hai să discernem un pic și decizia președintelui! Opinia mea!”, a postat liberalul Sorin Cornilă, un tânăr om de afaceri, pe contul său de Facebook.