Prima pagină » Elevi de la Pedagogic, Economic și ATL, câștigătorii Burselor școlare “Prof. dr. Constantin Manolache”. Vor primi câte 6000 lei pe an

Elevi de la Pedagogic, Economic și ATL, câștigătorii Burselor școlare “Prof. dr. Constantin Manolache”. Vor primi câte 6000 lei pe an

Clubul Rotary Botosani a decis sa acorde prin proiectul “Ajuta un copil sa invete”  – Bursa scolara “PROFESOR DOCTOR CONSTANTIN MANOLACHE“, pentru anul scolar 2017-2018 un numar de 3 burse, urmărind identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor, în ideea creării unei premise în lansarea acestora spre studii superioare.

 

Astfel in urma evaluarii dosarelor aplicantilor, Comisia de Acordare a Burselor  a stabilit elevii castigatorii, acestia fiind:

 

  1. PETRESCU Bianca-Florina – Liceul Pedagogic “Nicolae Iorga” Botoșani, clasa a XI-a
  2. OLTEANU P. Grigore-Tudor – Colegiul Economic “Octav Onicescu” Botosani – clasa a XII-a
  3. HLUȘCU Manuela – Colegiul National “A.T. Laurian” Botosani, clasa a XI-a

 

Valoare unei burse este de 6.000,00 lei/an si s-au acordat conform Regulamentului, in baza unui concurs de dosare anuntat in perioada 1 septembrie – 16 octombrie 2017, acestea putand fi depuse la secretariatul partenerului in cadrul acestui proiect, Inspectoratului Scolar Judetean Botosani.
Bursele poarta numele distinsului nostru coleg, profesor doctor Constantin Manolache, personalitate cu o cariera didactica deosebita, dascal ce a initiat in tainele cartilor generatii si generatii de elevi. In memoria sa, Rotary Club Botosani a hotarat ca bursele de studiu, acordate incepand cu anul scolar 2014-2015, sa-i poarte numele, in semn de pretuire, de respect dar si ca model de urmat pentru generatiile urmatoare.

 

Clubul Rotary – Botoșani, organizatie non-guvernamentala si non-profit, grup de voluntari din comunitatea locală, lideri și conducători din diverse firme private sau publice,  profesioniști de elita in domeniul lor de activitate, are ca principiu / obiectiv sustinerea performantei si a excelentei, prin implicarea in proiecte sociale, culturale, sportive si educationale, sub sloganul “A servi mai presus de sine insusi”.

 

Constantin Curcă,

presedinte Rotary Club Botosani 2017-2018

 

www.rotarybotosani.ro        office@rotarybotosani.ro            www.facebook.com/RotaryBotosani