Prima pagină » VIDEO: Lacrimi, înjurături şi disperare la o executare silită ratată la familia Berescu

VIDEO: Lacrimi, înjurături şi disperare la o executare silită ratată la familia Berescu

O proprietate a celor care au adus SOCAR la Botoşani, familia Doina şi Iulian Berescu, trebuiau să fie executaţi silit astăzi dimineaţă pentru că, potrivit celor care au obţinut în instanţă executarea, blochează o cale de acces către o pădure privată. Familia Aneta şi Clement Maftei a obţinut în instanţă executarea silită a familiei Doina şi Iulian Berescu, pentru că blochează un drum de acces către un hectar de pădure pe care îl are cumpărat de mai mulţi ani în zona Lebăda.

Deşi a plătit 4.200 de lei unui executor din Suceava, Constantin Jugaru, pentru a pune în executare o hotărâre judecătorească, familia Maftei s-a trezit că executorul nu a venit să pună în aplicare hotărârea, cu toate că data a fost stabilită de el, ca şi convocarea părţilor.

„I-am dat 4.200 de lei şi acum el îmi spune că tot eu trebuie să dau 1.000 de lei şi experţilor, nu el. Nu mai avem bani, ne-am împrumutat şi acum el nu mai vine să îşi facă treaba pentru care l-am plătit încă de anul trecut. Mergem la Suceava în faţa biroului lui şi vom protesta”, a declarat în lacrimi Aneta Maftei.

Expertul Mihai Cimpoeşu a declarat că el trebuie să primească 1.000 de lei, dar nu de la Aneta Maftei, ci de la executorul Jugaru, pentru că el i-a solicitat serviciul.

Acesta se judecă de ani buni cu familia Berescu pentru a avea acces pe un drum construit în perioada comunistă, iar anul trecut a obţinut şi victoria finală în instanţă, însă acum are probleme cu executorul judecătoresc.

Constantin Jugaru nu a putut fi contactat telefonic pentru a preciza motivele deciziei sale de a nu da curs unei executări silite pe care el a programat-o şi pentru care a fost plătit.

 

 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change