Prima pagină » Regizorul Valentin Dobrescu, premiat în cadrul Galei Premiilor UNITEM

Regizorul Valentin Dobrescu, premiat în cadrul Galei Premiilor UNITEM

Ediţia a X-a a Galei Premiilor UNITEM (Uniunea Teatrală din Moldova), şi-a desemnat câştigătorii în sala Teatrului Naţional „Mihai Eminescu" din Chişinău. Luni, 26 martie, în cadrul spectacolului de Gală au fost acordate 28 de premii. Preşedintele juriului din acest an a fost Andrei Burac – dramaturg. „Teatrul „Vasilache” Botoşani este încântat să anunţe spectatorii Botoşăneni, că regizorul Valentin Dobrescu, regizor angajat al Teatrului „Vasilache” din Botoşani, este unul din cei 28 de laureaţi.

Astfel, „Premiul pentru cel mai bun spectacol în teatrul de păpuşi” a fost acordat spectacolului „Motanul încălţat” de Charles Perrault, în regia lui Valentin Dobrescu, pus în scenă la Teatrul Republican de Păpuşi „Licurici”. Teatrul „Vasilache”, îl felicită pe această cale pe regizor, pentru succesul obţinut, peste graniţă”, se arată într-un comunicat transmis de Teatrul „Vasilache” Botoşani.
De altfel, regizorul a debutat şi îşi desfăşoară şi în prezent activitatea la teatrul din Botoşani, pe scena căruia a debutat ca actor, dar şi ca regizor, încântând, cu spectacolele sale, copilăria mai multor generaţii de spectatori.
În prezent, regizorul Valentin Dobrescu se află la Botoşani, unde montează spectacolul „Cei trei purceluşi”, spectacol ce va avea premiera în data de 29 aprilie 2012.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)