Prima pagină » Buhăianu, Rebenciuc şi Achiţei au anunţat câţi primar va avea Mişcarea pentru Botoşani

Buhăianu, Rebenciuc şi Achiţei au anunţat câţi primar va avea Mişcarea pentru Botoşani

Mişcarea pentru Botoşani s-a înscris astăzi la Biroul Electoral Judeţean şi şi-a lansat candidaţii la primării şi la preşedinţia Consiliului Judeţean. Şefii de colegii ai Mişcării pentru Botoşani au anunţat şi ţintele pentru viitoarea campanie electorală, iar acestea sunt cuprinse între 50% şi 100% în funcţie de fiecare colegiu în parte.
Deputatul Cătălin Buhăianu a anunţat că pe colegiul său, Botoşani, va avea 100% din primari, respectiv în municipiul Botoşani şi comunele Stăuceni, Curteşti, Băluşeni şi Răchiţi.

Deputatul Nicolae Rebenciuc, de pe colegiul Flămânzi, a spus că vrea cel puţin 70% dintre primari, în timp ce Rodica Huţuleac a anunţat că Mişcarea pentru Botoşani va scoate PSD din colegiul Dorohoi şi va obţine peste 60% dintre primari, acelaşi procent fiind anunţat şi de deputatul Stelică Strugaru, din colegiul Darabani.
Cel mai greu colegiu pentru Mişcarea pentru Botoşani pare a fi Săveni, unde Cristian Achiţei a spus că ţinta propusă este de 50% din numărul de primari. Acesta a precizat însă că cel puţin unul dintre primarii Mişcării pentru Botoşani din colegiul Săveni va obţine cel mai bun scor electoral din judeţ.

 

banulbotosanean@yahoo.com

YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change