Prima pagină » Achiţei despre Ţurcanu: „Sper să-l executăm acum. Ar fi penibil dacă ar conduce judeţul”

Achiţei despre Ţurcanu: „Sper să-l executăm acum. Ar fi penibil dacă ar conduce judeţul”

Democrat-liberalul Cristian Achiţei a anunţat că Mişcarea pentru Botoşani îşi propune să câştige cel puţin 50% dintre primarii din colegiul Săveni, cel pe care este deputat liderul PNL Botoşani, Florin Ţurcanu.

„Este un colegiu greu inventat de viitorul adversar al actualului preşedinte al Consiliului Judeţean şi pe care sper să-l executăm acum. Eu cred că vom câştiga 50% din primarii din Colegiul Săveni şi cel puţin unul dintre ei va avea cel mai bun scor electoral al Mişcării pentru Botoşani în judeţ, aşa că îi provoc pe toţi colegii mei. USL nu are cum să ne bată la Botoşani şi vă asigur că vom face majorităţi şi în consiliile locale şi în Consiliul Judeţean. Cum poate Florin Ţurcanu veni să-l contracandideze pe Mihai Ţâbuleac, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean? Ar fi penibil dacă ar conduce judeţul”, a spus Cristian Achiţei.

Acesta a spus că actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac, candidat pentru un nou mandat în numele Mişcării pentru Botoşani, a fost în ultimii patru ani mai mult în opoziţie deoarece majoritatea din CJ a fost deţinută în cea mai mare parte a timpului de USL.

„După 4 ani de muncă în condiţii grele, cu criză economică, să vorbim şi despre bunăstare, solidaritate. Toată această criză va trece iar noi, în următorii 4 ani să continuăm acelaşi tip de politică aplicată bazată pe proiecte şi investiţii care vor crea locuri de muncă. Vom susţine munca şi nu nemunca”, a completat Achiţei.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)