Prima pagină » Furt de bijuterii la Darabani. Spargere de 20.000 lei la Magazinul Universal

Furt de bijuterii la Darabani. Spargere de 20.000 lei la Magazinul Universal

Doi tineri au dat spargerea anului la Darabani. Aceştia au furat bijuterii de argint în valoare de 20.000 lei din magazinul universal.

„În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii i-au identificat pe Gabriel Z., de 19 ani, şi Andrei Alexandru D., de 24 ani, din oraşul Darabani, ca fiind principalii suspecţi de săvârşirea faptei reclamate. Ieri, 18 aprilie, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani faţă de Gabriel Z., tânărul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă de furt calificat”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Gabriel Z. este de asemenea suspectat că în perioada 22.03 – 15.04.2012, precum şi în cursul lunilor mai – iunie 2011, în baza aceleeaşi rezoluţii infracţionale şi împreună cu Andrei Alexandu D. au pătruns prin efracţie în curţile şi locuinţele a cinci dărăbăneni, precum şi în incita Magazinului Universal Darabani, de unde a sustras sau a încercat să sustragă bunuri şi bani, cauzând un prejudiciu total de peste 26.200 lei.
Gabriel Z. va fi prezentat astăzi, 19 aprilie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani, cu propunere de arestare preventivă.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)