Prima pagină » După gratii pentru că a furat un tractor

După gratii pentru că a furat un tractor

Un tânăr din Hlipiceni a fost reţinut pentru 24 de ore fiind acuzat de furt calificat. Acesta ar fi furat un utilaj agricol din curtea unui ieşean.

„Ieri, 18 aprilie, poliţiştii Secţiei Poliţie Rurală Hlipiceni au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani faţă de Dumitru M., de 22 ani, din comuna Hlipiceni, judeţul Botoşani. În sarcina acestuia a fost reţinută săvârşirea infracţiunii de furt calificat, constând în aceea că, în seara de 13.04.2012, în jurul orei 22.00, a pătruns în curtea unui imobil aparţinând lui M.C. de 63 ani, din municipiul Iaşi, de unde a sustras un utilaj agricol, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.600 lei”, a declarat Daniela Gheorghiescu.

De asemenea, suspectul mai era cercetat în alte trei cauze penale aflate în instrumentarea Secţiei Poliţie Rurală Hlipiceni, privind comiterea unor infracţiuni de violare de domiciliu, furt calificat şi lovire sau alte violenţe, cauze care au fost conexate. Astăzi, 19 aprilie, suspectul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunere de arestare preventivă.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)