Prima pagină » Clovnul vă invită la teatru!

Clovnul vă invită la teatru!

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” vă invită duminică, 22 aprilie 2012, să vizionaţi de la orele 11 şi 12,30 spectacolul „Clovnul”. Scenariul spectacolului a fost scris în anul 2003 de actorii Marius Rusu, Cristinel Onofrei, Florin Iftode şi Daniel Badale.

 

Din distribuţie fac parte actorii: Marius Rusu, Claudiu Gălăţeanu, Florin Iftode şi Aurica Dobrescu

„Clovnul? Cine e? Ascuns în spatele nasului ca o bilă roşie, cu un zâmbet lung ce-i leagă parcă urechile între ele, ne face să râdem când el râde, ne face să râdem chiar atunci când plânge, când merge, când stă, când se mişcă. E suficient să-l vedem şi ne vine să râdem. Dar… dincolo de nas, de stratul gros de machiaj, de hainele caraghioase ce atârnă pe el, ce se află? O fiinţă, care are bucurii şi suferinţe, clipe de fericire şi deznădejde dar despre care nu ne spune nimic. Vedem în el doar plăcerea de a-i face pe ceilalţi fericiţi, de a se juca de-a râsu-plânsul. Când te priveşti în oglindă… recunoşti ceva din el? Atunci e bine. Copilul din tine n-a murit…”, ne mărturiseşte Valentin Dobrescu – regizorul artistic şi scenograful spectacolului.

Dinamic, antrenant, aplaudat şi apreciat de publicul din Botoşani şi din ţară, spectacolul a fost premiat în anul 2003 cu PREMIUL NAŢIONAL PENTRU SPECTACOLUL DE PĂPUŞI ŞI MARIONETE, conferit de Ministerul Culturii şi Cultelor.

Se pot rezerva bilete prin telefon la numerele 0756084651 / 0231.514353
şi online la adresa www.teatrulvasilache.ro.
Preţ bilet 6 lei.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)