Prima pagină » Jandarmii botoşăneni sting lumina

Jandarmii botoşăneni sting lumina

La nivel mondial, in tabloul actiunilor de constientizare a problemelor mediului inconjurator generate de activitatea umana, se remarca o Campanie unica in istorie, – ORA PĂMÂNTULUI.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani, urmand exemplul cladirilor emblematice de pe mapamond care au luat parte la strigatul vietii impotriva pericolelor generate de incalzirea globala, prin gestul simplu de stingere a luminilor, trage un important semnal de alarma la adresa efectelor dezvoltarii iresponsabile.

 

“Anul 2012 ne aduce in etapa unei schimbari intr-un sens profund. Este momentul intelegerii ca schimbarea reala sta in puterea fiecaruia mai mult decat a trage un semnal de alarma. O schimbare durabila va putea sa apara in lume atunci cand oamenii vor adopta alte modele de gandire si comportament”, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al IJJ Botoşani.

Jandarmii au conştientizat importanţa acestui moment şi, pe 31 Martie, intre orele 20.30-21.30, vor stinge pentru o ora a luminile exterioare sau interioare care nu sunt esentiale functionarii si vor deconecta echipamentele electronice aflate in stand-by, considerând că este momentul sa trecem la o schimbare pozitiva si profunda a modului nostru de a relationa cu mediul.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change