Prima pagină » Hoţi prinşi cu instrumente de spargere asupra lor

Hoţi prinşi cu instrumente de spargere asupra lor

Trei botoşăneni suspecţi de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt au fost reţinuţi în arestul Poliţiei. Şi asta, după ce aceştia au fost prinşi de poliţişti cu o geantă plină cu mai multe instrumente de spargere şi mănuşi.

„În noaptea de 28 spre 29 martie, în jurul orei 01.50, un echipaj de poliţie i-a depistat pe strada Octav Onicescu din municipiul Botoşani pe Vlad C., de 22 de ani şi pe Andrei Vlad D., de 23 ani, ambii din oraşul Săveni, care aveau asupra lor o geantă în care se aflau diverse instrumente de spargere şi mănuşi”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.
Cei doi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Botoşani, unde verificările au fost preluate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale. Astfel, s-a stabilit că în perioada noiembrie 2011-martie 2012, cei doi tineri, împreună cu Robert Ştefănică G. de 19 ani, din oraşul Săveni, sunt suspectaţi de comiterea a opt infracţiuni de furt calificat, pe raza municipiului Botoşani şi a comunei Mihai Eminescu.
Prejudiciul cauzat prin săvârşirea faptelor este de peste 22.000 lei.
Faţă de cei trei suspecţi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore în arestul IPJ Botoşani, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat şi tentativă la furt calificat, urmând a fi prezentaţi în data de 30 martie Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunere de sesizare a Judecătoriei Botoşani, în vederea arestării preventive.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)