Prima pagină » Hoţ reţinut în arestul Poliţiei

Hoţ reţinut în arestul Poliţiei

Miercuri, 28 martie, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 ore în arestul Poliţiei Botoşani faţă de Gheorghe L., de 24 de ani, din municipiul Botoşani, persoană cercetată pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat. Tânărul va fi prezentat astăzi, 29 martie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de arestare preventivă.

În fapt, în sarcina suspectului s-a reţinut că, în noaptea de 20 spre 21 martie, a pătruns prin efracţie într-o societate comercială din municipiul Botoşani, de unde a sustras suma de 1.300 lei.
„Probatoriul administrat de poliţişti a stabilit că Gheorghe L. este principalul suspect de săvârşirea altor patru infracţiuni de furt calificat, din locuinţe şi anexe gospodăreşti, cu un prejudiciu total în dauna părţilor vătămate de peste 3.000 lei”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.
De asemenea, în instrumentarea Poliţiei municipiului Botoşani se află şi cauza privind tentativa de furt calificat comisă în noaptea de 16 spre 17 martie dintr-un modul stradal din municipiul Botoşani, tânărul iind depistat în flagrant de către poliţişti.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)