Prima pagină » Eram: „Candidez eu nu unde vrea Ţurcanu”. Ofertele de la PDL şi UNPR au început să curgă

Eram: „Candidez eu nu unde vrea Ţurcanu”. Ofertele de la PDL şi UNPR au început să curgă

După ce a fost eliminat din lista candidaţilor PNL pentru Consiliul Local Botoşani, fostul viceprimar Romulus Eram, actual consilier local liberal, a primit mai multe oferte din partea PDL şi UNPR, însă nu de la liderii celor două partide, ci de la membrii cu funcţii mai mici.

„Am fost sunat de unii şi alţii şi le-am spus nu, dacă mă sunau preşedinţii, oamenii cu greutate poate aş fi spus da. Deocamdată rămân în PNL şi analizeze ce s-a întâmplat. Am fost eliminat de pe lista pentru Consiliul Local şi mi s-a dat loc eligibil pentru Consiliul Judeţean. Dar eu candidez acolo unde vreau eu nu unde vrea preşedinte Florin Ţurcanu. Am să analizez şi până pe 7 aprilie, la congresul partidului, voi hotărî ce fac”, a declarat Eram.

Acesta a spus că ia în calcul şi varianta candidaturii independente pentru un loc de consilier local. Totodată, Eram susţine că atitudinea conducerii partidului faţă de el a fost clară, în ciuda faptului că a transmis scris partidului care este opţiunea lui pentru alegerile locale.

„Am crezut că pe listă se pun candidaţii în funcţie de ce au făcut ei pentru partid, în funcţie de rezultatele lor în activitatea de consilieri locali, dar nu este aşa”, a completat Eram. 

 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)