Prima pagină » Primăria finanţează cu 600.000 lei alegerile locale

Primăria finanţează cu 600.000 lei alegerile locale

Municipalitatea botoşăneană a alocat 600.000 lei pentru alegerile locale din luna iunie. Primarul Cătălin Flutur a declarat astăzi că suma prinsă iniţial în buget, respectiv 400.000 lei, a fost suplimentată cu încă 200.000 lei. Acest lucru a fost posibil ca urmare a celei de-a doua rectificări pozitive a bugetului local din acest an.

„La două luni de la începutul anului, suntem în măsură să facem a doua rectificare pozitivă de buget, în valoare de 4,2 milioane lei. Din această sumă punem bani şi pentru alegerile locale, pentru că noi suntem cei care plătim alegerile locale. E adevărat, vin bani de la Guvern către Prefectura Botoşani, dar noi suntem cei care decontăm aceste sume într-un final. Am prins în buget 400.000 lei şi acum am suplimentat cu 200.000 lei. Cheltuielile sunt foarte clare pentru alegeri, iar acestea nu pot fi decât cu plata celor din birourile electorale din circumscripţii şi birourile electorale ale secţiilor de votare, implicit tipărirea buletinelor de vot”, a declarat edilul şef.
Rectificarea pozitivă de 4,2 milioane lei anunţată de primarul Cătălin Flutur va fi supusă spre aprobare în şedinţa de Consiliu Local de joi, 29 martie.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)