Prima pagină » A spus părinţilor că a fost lovit de o maşină abia după trei săptămâni

A spus părinţilor că a fost lovit de o maşină abia după trei săptămâni

Un minor de 16 ani a ascuns părinţilor că a fost lovit de o maşină acum trei săptămâni. Acestea mergea pe trotuar cu mai mulţi prieteni atunci când a fost izbit de autoturism, al cărui şofer a fugit de la locul accidentului. Imediat ce au aflat adevărul, părinţii au sesizat Poliţia.

„La data de 27 martie, în jurul orei 12.00, Manuela S. din municipiul Botoşani a sesizat Poliţia municipiului Botoşani cu privire la faptul că fiul său, Iulian M., a fost victima unui accident rutier produs în ziua de la 8 martie, iar conducătorul autovehicului implicat a părăsit locul evenimentului. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în ziua de 8 martie, Bogdan Ciprian L., de 24 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce manevra un autoturism pe trotuar, pe Bulevardul Mihai Eminescu, cu intenţia de a pătrunde pe partea carosabilă, l-a surprins şi accidentat grav pe minorul Iulian M., care se deplasa pe trotuar, împreuna cu un grup de colegi de clasă”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.
După producerea evenimenului, conducătorul auto a părăsit locul faptei. Iniţial, minorul a ascuns părinţilor împrejurarile reale în care a suferit leziunile, aceştia din urma aflând adevărul în ziua de 27 martie, când au sesizat organele de poliţie.
Faţă de Bogdan Ciprian L. se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului din care a rezultat vătămarea corporală a unei persoane, fără încuviinţarea organelor de poliţie.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)