Prima pagină » Adăpătoare de peste 100.000 euro pentru vacile din satul Doina, comuna Răuseni

Adăpătoare de peste 100.000 euro pentru vacile din satul Doina, comuna Răuseni

Adăpătoare de lux pentru vacile din satul Doina, comuna Răuseni. Primăria Răuseni va construi în acest an o adăpătoare sub formă de iaz pentru vacile din satul Doina. Lucrările au fost estimate la 546.840 lei de Primăria Răuseni, dar licitaţia a fost câştigată de o firmă din satul Mănăstirea Doamnei, comuna Curteşti, cu preţul de 447.045 lei, fără TVA.

La licitaţie s-au prezentat patru firme, iar cea mai bună ofertă a fost considerată cea a firmei din Mănăstirea Doamnei, SC Tora SRL.

Primarul Florin Olaru susţine că investiţia era o necesitate pentru satul Doina şi că banii au provenit din subvenţiile primite pentru păşuni şi din concesiunea acestora.

„Aveam mare nevoie să facem această acumulare de apă, această adăpătoare, pentru că nu aveam unde adăpa vacile acolo. Costurile sunt mari pentru că e nevoie de avize de la Apele Române. Este studiu de fezabilitate şi proiectul este făcut de specialişti, nu de mine. Bani am avut din subvenţiile primite în ultimii ani pentru păşuni, din concesiunea păşunilor. Sper să primim şi de la Guvern nişte bani”, a declarat primarul Florin Olaru.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)