Prima pagină » Sorescu: „Flutur nu e un liberal. Flutur s-a obişnuit să cheltuiască bani de la bănci”

Sorescu: „Flutur nu e un liberal. Flutur s-a obişnuit să cheltuiască bani de la bănci”

Liberalul Gheorghe Sorescu a lansat un atac la adresa primarului Cătălin Flutur, preşedintele PDL Botoşani. Fostul prefect al judeţului îl acuză pe Flutur că nu este liberal.

 

„Flutur nu e un liberal, Flutur nu are legătură cu liberalismul. El conduce un fel de gospodărie de partid în care vin banii „de undeva” şi el îi cheltuiască. El nu are de-a face cu piaţa, economia sau crearea de condiţii pentru mediul de afaceri în Botoşani. Flutur s-a obişnuit să cheltuiască bani de la bănci şi apoi trimite „factura” acasă la oameni în impozitele locale. Acesta nu e liberalism”, a declarat Sorescu, vicepreşedintele PNL Botoşani.

Acesta susţine că în Botoşani candidatul USL la Primărie este perceput ca fiind un politician cu vederi liberale, chiar dacă este de la PSD.

„Oamenii din Botoşani pot recunoaşte mai degrabă în Ovidiu Portariuc un om cu vederi liberale, care a venit din economia reală, unde a creat locuri de muncă, profit, a pus pe picioare nişte întreprinderi care produc impozite – pentru ca oameni ca Flutur să aibă ce cheltui. Invitaţiile lui Flutur ca PNL să meargă alături de el sunt de aceea hazlii. Mă regăsesc ca liberal alături de Portariuc, în proiectul lui, e un om care crede autentic în piaţa liberă şi ştie despre ce vorbeşte în domeniu. În plus, Ovidiu e un om deschis care înţelege cu adevărat sensul libertăţii, nu ca primarul Flutur care a blocat orice opoziţie în oraş”, a completat Sorescu.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)