Prima pagină » Liderul SIP şi-a găsit înlocuitor. VEZI cine preia sindicatul!

Liderul SIP şi-a găsit înlocuitor. VEZI cine preia sindicatul!

* cel mai probabil, conducerea sindicatului va fi preluată de Paula Liliana Nacu * 85% dintre membrii de sindicat o vor vota tot pe Ţiprigan, susţine actuala şefă a SIP

Sindicalista Maria Ţiprigan şi-a găsit înlocuitor pentru conducerea Sindicatului Învăţământului Preuniversitar (SIP) Botoşani, în fruntea căruia va sta până în noiembrie, când îi expiră mandatul. Ea a declarat că o pregăteşte pe Paula Liliana Nacu, membru în biroul de conducere al sindicatului, pentru a-i prelua funcţia la care va renunţa din toamnă.

„În jur de zece membri de sindicat pot prelua cu succes conducerea sindicatului, însă eu o pregătesc pe doamna Paula Liliana Nacu, care mi-a ţinut locul la toate întâlnirile cu conducerea Federaţiei Educaţiei Naţionale şi m-a reprezentat cu încredere. Doamna Nacu e singura care lucrează în stilul meu şi pe care o susţin pentru preluarea mandatului. Colegii mei din sindicat insistă să rămân la conducere şi în proporţie de 85% spun că mă vor vota şi la alegerile din noiembrie. Le-am spus să nu mă voteze, pentru că se anulează votul. Întotdeauna am admirat oamenii care s-au retras când s-au pensionat, lăsând locul liber pentru alt candidat”, a declarat Ţiprigan. Totodată, sindicalista a precizat că va rămâne alături de conducerea sindicatului şi după ce îi expiră mandaul, pentru a ajuta cadrele didactice.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)