Prima pagină » Găştile violente au ajuns şi la ţară: la Răuseni o gaşcă a devastat o discotecă

Găştile violente au ajuns şi la ţară: la Răuseni o gaşcă a devastat o discotecă

O gaşcă din satul Răuseni a devastat o discotecă pentru că patronul acesteia nu mai permitea membrilor găştii să intre din cauza comportamentului violent. Faţă de membrii găştii s-au depus plângeri pentru distrugeri şi loviri.

 

„În noaptea de 24/25.03.2012, în jurul orei 01.10, Secţia Poliţie Rurală Hlipiceni a fost sesizată printr-un apel de urgenţă 112, de către J. Marius de 25 ani, din comuna Răuseni, cu privire la faptul că la discoteca din localitate, al cărei proprietar este tatăl său, J. Eugen, un grup de tineri provoacă scandal.
„În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că la data de 24 spre 25 martie, în jurul orei 00.45, Nicolae Gabriel B., de 30 ani, Florin Gabriel H., de 20 ani, şi Constantin Denis B., de 19 ani, toţi din satul Răuseni, comuna Răuseni, s-au deplasat la discoteca din localitate, cu intenţia de a provoca scandal, motivat de faptul că proprietarul localului, Eugen J., le-a interzis să mai participe la discotecile organizate, datorită comportamentului lor violent. În aceste împrejurări, cei trei, după ce au ajuns în faţa localului, au aruncat cu pietre şi scânduri înspre clienţi, lovindu-i pe B. Alexandru de 18 ani, P. Ilie de 20 ani şi C. Gabriel de 21 ani”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Cei trei agresori au chemat în sprijin şi pe Mihăiţă Valentin A., de 24 ani, Ionuţ Antonel I., de 18 ani, şi Bogdan T., de 17 ani, toţi din satul Rediu. Comuna Răuseni.

„Toţi şase au continuat să arunce cu pietre şi obiecte contondente asupra localului, provocând distrugeri la faţada acestuia, precum şi distrugerea mai multor obiecte de mobilier de pe terasă. Eugen J. a depus plângere faţă de cei şase tineri, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. Pe numele acestora au fost depuse şi plângeri pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe”, a completat purtătorul de cuvânt al IPJ.

De asemenea, faţă de cele şase persoane care au provocat scandalul, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)