Prima pagină » Câmpanu îl desfiinţează din declaraţii pe liderul PRM. Vezi ce acuzaţii îi aduce

Câmpanu îl desfiinţează din declaraţii pe liderul PRM. Vezi ce acuzaţii îi aduce

Acuzele liderului PRM Dumitru Codreanu la adresa senatorul Liviu Câmpanu, preşedintele interimar al UNPR Botoşani, cu privire la trecerea acestuia pe la mai multe formaţiuni politice, au dus la o reacţie dură a acestuia din urmă. Câmpanu susţine că liderul PRM a vrut să treacă la UNPR dar nu a fost primit. Mai mult, preşedintele interimar al UNPR a făcut referire la trecutul de senator al lui Codreanu.

„Nu mai ştiu un fost parlamentar care să care porci cu maşina Parlamentului. Domnul Codreanu, cu două săptămâni înainte să fiu preşedinte UNPR a solicitat să treacă la noi cu 10 organizaţii PRM. Domnul Codreanu a spus că el este coordonator pe Moldova la PRM şi vrea la UNPR Botoşani o funcţie de prim-vicepreşedinte dar nimeni de la UNPR nu împarte funcţii. Domnul Codreanu a arătat şi la ultimele alegeri ce poate să facă. Unii membri PRM sunt persoane demne de tot respectul şi din cauza asta îl rog pe domnul Codreanu să nu-şi facă în continuare campanie electorală pe seama muncii altora”, a declarat Câmpanu.


Acesta îl acuză pe Codreanu şi de faptul că i-a cerut să-i angajeze nişte rude.

„A fost senator de Botoşani şi nu a făcut nimic pentru acest judeţ. Şi-a angajat nişte rude la Bucureşti şi nu a reuşit pe toate, motiv pentru care mi-a cerut şi mie să i le angajez şi dacă aş fi putut aş fi făcut-o, dar nu am putut. Îl rog să aibă un comportament corect politic şi să arate că vrea binele judeţului”, a completat Câmpanu.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change