Prima pagină » Accident rutier, anchetat ca accident de muncă

Accident rutier, anchetat ca accident de muncă

O angajată a unui abator din Podu Iloaiei, judeţul Iaşi, s-a răsturnat cu maşina de serviciu în zona Zăiceşti, judeţul Botoşani. Accidentul este tratat ca şi accident de muncă, intrând în atenţia Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani. 

 

„În ziua de 21 martie, în jurul orei 12.30, salariata Elena Lăcrămioara Sârbu, din cadrul firmei Rom Trading Company SRL – Punct de lucru Abator Păsări Podu Iloaiei, circulând cu autoturismul unităţii dinspre Iaşi spre Botoşani, a pierdut controlul volanului, autoturismul pătrunzând pe acostament, provocând un accident rutier pe DE 58, localitatea Zăiceşti, judeţul Botoşani. În urma accidentului a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani pentru îngrijiri medicale”, a declarat Stelian Metler, inspector şef al ITM Botoşani.

Potrivit acestuia, Elena Sârbu este în vârstă de 30 ani şi are o vechime la locul de muncă de 2 ani şi două luni. Comunicarea evenimentului la ITM Botoşani a fost făcută de către angajator. Accidentul a survenit în timpul deplasării în interesul serviciului, evenimentul încadrandu-se în categoria accidentelor de muncă de traseu.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)