Prima pagină » PDL şi-a stabilit noi candidaţi la primării. Vezi cu cine vrea să câştige Dorohoi, Mihai Eminescu sau Bucecea

PDL şi-a stabilit noi candidaţi la primării. Vezi cu cine vrea să câştige Dorohoi, Mihai Eminescu sau Bucecea

PDL şi-a desemnat candidaţii care urmează să se lupte pentru câştigarea primăriilor Dorohoi, Mihai Eminescu, Bucecea sau Vlăsineşti. Astfel, Verginel Gireadă(PNL), actualul primar al comunei Mihai Eminescu, se va lupta cu Florin Munteanu din partea Mişcării pentru Botoşani.

La Dorohoi, scaunul actualului primar Dorin Alexandrescu(PSD) va fi încercat de doctorul Valerian Andrieş. La Bucecea, primarul Andron Ţâmpău(PSD) îşi va apăra funcţia în faţa lui Bogdan Suruciuc.
Mişcarea pentru Botoşani îl va avea candidat la primăria Curteşti pe Florin Plian, la Frumuşica pe Gheorghe Foca, la Brăeşti pe Dorel Andrici, la Gorbăneşti Giorghică Timişag, Ioan Butnaru la Hilişeu Horia, Didi Zlei la Hudeşti, Sorin Scutaru la Mitoc, Radu Cataranciuc la Ştiubieni şi Ionel Oniciuc la Vlăsineşti.

„În şedinţa de BPJ de ieri am mai stabilit o serie de candidaţi la primăriile din judeţ. Mai avem 7-8 primării pentru care trebuie să stabilim candidaţii la funcţia de primar”, a declarat Cătălin Flutur, preşedintele PDL Botoşani, unul dintre liderii Mişcării pentru Botoşani.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

 

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change