Prima pagină » PDL asigură meditaţii gratuite pentru elevii care dau BAC-ul

PDL asigură meditaţii gratuite pentru elevii care dau BAC-ul

Elevii care nu au luat examenul de bacalaureat anul trecut sau care îl susţin prima dată anul acesta dar nu au bani pentru meditaţii se pot înscrie pentru a primi meditaţii gratuite la sediul PDL. Acolo elevii vor primi meditaţii gratuite la matematică, limba şi literatura română, istorie, geografie.

„Iniţiativa este destinată acelor copii a căror părinţi nu-şi permit să plătească meditatori”, a declarat Cătălin Flutur, preşedintele PDL.

Profesorul Gheorghe Carmocanu, preşedintele Comisie de învăţământ, educaţie, sport şi cultură din PDL Botoşani, a declarat că iniţiativa va fi demarată în această lună şi va continua până la susţinerea examenului de bacalaureat.

„Intervenim cu o iniţiativă de a pregăti tinerii la sediul PDL prin specialiştii noştri, prin membri şi simpatizanţi, în ai îndruma şi ai instrui în aşa fel încât să poată promova examenul de bacalaureat cu o notă rezonabilă. Iniţiativa se adresează şi celor care dau anul acesta, dar şi celor care au susţinut examenul în anii trecuţi şi nu l-au luat. Cei care doresc se pot înscrie direct la sediul PDL”, a declarat Carmocanu.

Pe lângă sediul din Botoşani, şi elevii din zonele Darabani, Săveni, Dorohoi şi Flămânzi vor putea să se înscrie gratuit pe listă pentru a beneficia de meditaţii.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)