Prima pagină » Un nou spectacol la Vasilache

Un nou spectacol la Vasilache

Pe scena Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache” duminică, 25 martie, începând cu orele11 şi 12,30, puteţi viziona spectacolul „Răţuşca cea urâtă” de Hans Cristian Andersen, dramatizare de Valentin Dobrescu.

 

„Ni se pare…Credem…constatăm…suntem convinşi…dăm verdicte. Totul după nişte aprecieri pe care le facem instantaneu şi doar după o scurtă privire asupra lucrurilor. E bine? Cu siguranţă nu. Pentru că sub pojghiţa aparenţelor se pot ascunde lucruri inimaginabile, frumuseţi nebănuite, valori incomensurabile, care aşteaptă doar răbdarea noastră şi înţelegerea pentru a fi scoase la lumină. Să-i privim cu răbdare şi înţelegere pe cei din jurul nostru” (Valentin Dobrescu, regizor)

O poveste cunoscută şi îndrăgită de multe generaţii. Bobocul de răţuşcă este iubit la fel de mult de mama sa chiar dacă nu seamănă cu ceilalţi fraţi. Dar pentru că gânsacul, curcanul şi cocoşul nu-l primesc în curte, „Răţuşca cea urâtă” pleacă în lume. Cu cine se va întâlni şi cum se va descurca? Va rămâne în casa Motanului Timotei sau va muri îngheţată pe lac? Poate va fi salvată de pescar? Vizionând spectacolul puteţi afla şi trăiţi alături de ea emoţiile drumului ei prin viaţă.

Actorii: Florin Iftode, Mihaela Ştempel, Claudiu Gălăţeanu, Ibica Leonte vă vor da prilejul de a vedea o poveste despre frumuseţea interioară, frumuseţea sufletului care nu este întotdeauna la fel cu cea fizică.

Vă aşteptăm cu mic, cu mare să fiţi alături de îndrăgitele personaje ale uneia dintre cele mai frumoase poveşti ale lui H.C. Andersen,
Durata spectacolului este de o oră şi este jucat cu actori şi păpuşi.

Rezervări la 0231514353 sau 0756084651 şi online pe site-ul www.teatrulvasilache.ro.
Preţul unui bilet intrare la spectacol este 6 lei.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)