Prima pagină » Traficanţi şi consumatori de droguri din cinci judeţe aduşi la Botoşani la audieri

Traficanţi şi consumatori de droguri din cinci judeţe aduşi la Botoşani la audieri

Reţea uriaşă de traficanţi şi consumatori de droguri prinsă de procurori şi poliţişti. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au destructurat o reţea de traficanţi şi consumatori de droguri care avea în componenţă 90 de tineri, cei mai mulţi consumatori, din Botoşani, Suceava, Iaşi, Neamţ şi Bacău. 70 de tineri din cele cinci judeţe au fost aduşi astăzi la audieri.

Procurorii DIICOT Botoşani, împreună cu poliţiştii de la Combaterea Crimei Organizate au descins în această dimineaţă la domiciliile suspecţilor şi au confiscat jumătate de kilogram de droguri şi 25.000 lei.
22 dintre tinerii acuzaţi de trafic de droguri au fost acuzaţi de trafic de droguri de mare risc, deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, constituirea unui grup infracţional organizat.

Cele mai multe descinderi au avut loc în căminele studenţeşti din Iaşi şi în apartamentele închiriate de traficanţi şi consumatori. Potrivit anchetatorilor botoşăneni, drogurile erau vândute în cluburi din Iaşi şi Botoşani, dar şi în căminele studenţeşti.

Drogurile proveneau din Spania şi erau tranzitate prin firme de curierat, ajungând la destinaţie sub forma unui colet poştal.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)