Prima pagină » Ţâbuleac a inspectat şantierele de la Spitalul Judeţean şi Maternitate

Ţâbuleac a inspectat şantierele de la Spitalul Judeţean şi Maternitate

Lucrările de modernizare, în valoare totală de 18 milioane de euro, derulate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati şi la Maternitate sunt în plină desfăşurare, după ce au pornit cu ceva întârzieri.
Mihai Ţâbuleac, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, a declarat că au apărut lucrări neprevăzute în proiect şi că acestea au primit soluţie din partea proiectantului.

„În această dimineaţă o vizită la Spitalul Judeţean şi Maternitate, mă interesează cum evoluează lucrările şi care sunt dificultăţile apărute. Stadiul la care s-a ajuns nu este nici foarte avansat, dar s-a mai recuperat din anterior, s-au efectuat consolidări pe primul tronson atacat în această investiţie, s-au executat reabilitări pe zona de instalaţii, mai sunt o serie de dificultăţi pentru că în execuţie s-au identificat lucrări necesare dar care nu sunt prinse în proiect pentru care proiectanţii au dat soluţii de rezolvare. Este vorba de o serie de lucrări de consolidare la planşee, la casa scării, sunt anumite suprafeţe de tencuieli suplimentare şi erau discuţii în ceea ce priveşte partea de tâmplărie interioară. Toate aceste chestiuni sunt rezolvabile”, a declarat Mihai Ţâbuleac.

Acesta a precizat că în perioada mai-iunie este posibil ca primul tronson al investiţiei de la Spitalul Judeţean să fie dat în folosinţă, pentru a se putea începe lucrările pe celelalte tronsoane.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change