Prima pagină » IŞJ a definitivat grilele de evaluare pentru gradaţiile de merit. VEZI care sunt!

IŞJ a definitivat grilele de evaluare pentru gradaţiile de merit. VEZI care sunt!

Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani a definitivat grilele de evaluare a dosarelor ce urmează a fi depuse în vederea acordării gradaţiei de merit. Acestea au fost stabilite miercuri, în cadrul Comisiei paritare la care au participat şi reprezentanţii sindicatelor din educaţia botoşănenaă, respectiv Liga Sindicatelor din Învăţământ şi Sindicatul Învăţământului Preuniversitar.

 

VEZI aici grilele de evaluare pentru gradaţiile de merit!

Grilele au fost publicate astăzi pe site-ul Inspectoratului şcolar Judeţean Botoşani, la adresa http://www.isjbotosani.ro/categorie/Dezbatere+public%C4%83. Daniel Botezatu, inspector şcolar general adjunct, a declarat că aceste grille au fost transmise şi directorilor şcolari, pentru a le populariza în rândul cadrelor didactice care aspiră în acest an la gradaţia de merit. În acest an şcolar vor fi acordate în jude de 180 de gradaţii de merit.

Dosarele pentru gradaţiile de merit trebuie primite în şcoli, inclusiv discutate în consiliile profesorale, până pe data de 6 aprilie 2012, urmând ca în intervalul 9-11 aprilie 2012 să fie aduse şi predate la registratura Inspectoratului Şcolar Judeţean, personal de către directori, fiecare director aducând toate dosarele din unitatea sa de învăţământ. “Nu se vor primi dosare aduse individual, cf. şi art. 9 (3) din Metodologia de acordare a gradaţiei de merit în învăţământ!”, a precizat Botezatu.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)