Prima pagină » Două femei rănite într-un accident la Văculeşti

Două femei rănite într-un accident la Văculeşti

Două femei, una din Suceava şi alta din Botoşani, au fost rănite într-un accident rutier provocat ieri pe raza comunei Văculeşti de un sucevean.

„La data de 21 martie, în jurul orei 11.20, Constantin S., de 67 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe DC 71, în localitatea Văculeşti, ajungând la intersecţia cu DC 72 şi intenţionând să efectueze un viraj la stânga, nu acordă prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar din sens opus de către Valică B. din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani, cele două autovehicule tamponându-se frontal”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.
Din accident a rezultat rănirea a două pasegere din cele două autoturisme, respectiv Viorica S., de 59 de ani, din municipiul Suceava, judeţul Suceava şi Anca C. de 40 ani, din comuna Văculeşti, judeţul Botoşani.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
„Faţă de Constantin S. s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a adăugat Gheorghiescu.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)