Prima pagină » A furat cerceii unei fetiţe de 6 ani

A furat cerceii unei fetiţe de 6 ani

Un tânăr din comuna Leorda a fost reţinut pentru 24 de ore pentru că a furat cerceii unei copile de 6 ani.

„La data de 21 martie, în jurul orei 10.30, Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată de către M. F. din municipiul Botoşani, cu privire la faptul că în seara de 20 martie, în jurul orei 20.30, un tânăr necunoscut a abordat-o pe fiica sa – M. E. de 6 ani – şi, motivând că i s-au desfăcut cerceii, i-a sustras minorei bijuteriile respective, după care a dispărut. În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale l-au identificat pe Alexandru Marian Z., de 19 ani, din comuna Leorda, judeţul Botoşani, ca fiind principalul suspect de săvârşirea faptei reclamate”, a declarat Daniela Gheorghiescu.

În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că tânărul este suspectat şi de săvârşirea altor furturi, în perioada 29 februarie – 20 martie, folosind acelaşi mod de operare, în dauna altor patru părţi vătămate, de asemenea minore.
Urmează ca astăzi tânărul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, în vederea luării faţă de acesta a măsurii procesuale a arestării preventive.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change