Prima pagină » Ciuştea: „În comunele liberale tronează bannere cu ciobănaşul de la PNL”

Ciuştea: „În comunele liberale tronează bannere cu ciobănaşul de la PNL”

PPDD acuză USL şi PDL că au demarat campania electorală şi au umplut judeţul de afişe. Dorin Ciuştea, secretarul general al PPDD Botoşani, a declarat că în comunele conduse de USL şi Mişcarea pentru Botoşani campania electorală cu afişe a fost demarată de mult.

„În comunele roşii, pe toate staţiile de autobuz, sunt portrete cu senatorul Marcu(n.r.: Gheorghe Marcu, preşedintele PSD), în comunele liberale tronează bannere cu ciobănaşul de la PNL(n.r.: deputatul Florin Ţurcanu, preşedintele PNL), iar în cele portocalii care am înţeles că se înverzesc şi se vor albăstri, pentru că asta dă verde cu portocaliu, sunt bannere, cel puţin în Colegiul 1, cel din sudul judeţului, cu un deputat la dispoziţia dumneavoastră(n.r.: deputatul Neculai Rebenciuc, PDL)”, a declarat Ciuştea.

Acesta a spus că PPDD are o misiune foarte dificilă deoarece trebuie să se lupte cu două alianţe şi nu cu două partide, respectiv USL, formată din PSD şi PNL, şi Mişcarea pentru Botoşani, formată din PDL, PNŢCD, PER şi ONG-uri.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change