Prima pagină » A jefuit o octogenară

A jefuit o octogenară

Un bărbat din comuna Călăraşi a jefuit o femeie în vârstă de 83 de ani. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti şi urmează să fie prezentat judecătorilor pentru arestarea preventivă.

„La data de 18.03.2012, poliţiştii Sectiei Rurală 3 Hlipiceni au fost sesizaţi de către P. M. de 83 ani, din comuna Călăraşi, judeţul Botoşani, cu privire la faptul că în noaptea de 17 spre 18 martie, persoane necunoscute, prin efracţie, au pătruns în locuinţa sa şi au sustras dintr-un dulap, o sumă de bani. În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii l-au identificat pe H. MARIUS ANDREI de 20 ani, din comuna Călăraşi, judeţul Botoşani, ca fiind principalul suspect de săvârşirea faptei reclamate”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Faţă de acesta, ieri, 19 martie, s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 ore în arestul IPJ Botoşani, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunere de arestare preventivă. Bărbatule este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)