Prima pagină » Mimor a găsit datorii la Maternitate încă din 2009

Mimor a găsit datorii la Maternitate încă din 2009

Jale! Aşa caracterizează Ovidiu Mimor, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţe Mavromati Botoşani, situaţia găsită la fostul Spital de Obstetrică şi Ginecologie, actuală secţie externă a Judeţeanului. După comasarea spitalelor, care s-a făcut efectiv după 1 martie 2012, Judeţeanul a primit situaţiile financiare ale unităţilor comasate, respectiv Maternitate, Psihiatrie şi Pediatrie.

Ovidiu Mimor spune că la Maternitate a primit somaţii pentru plata gazului şi a energiei electrice, dar şi a furnizorilor de alte servicii.‎ „Noi, la Judeţean, suntem cu plata la zi la sfârşitul lunii februarie. La Maternitate am primit somaţii pentru datorii acumulate încă din 1 ianuarie 2009. Acum am primit somaţii de plată de la furnizorii de gaz şi energie electrică. Nu pot să cred că fosta conducere a lăsat astfel de datorii”, a declarat Mimor.
Acesta a precizat că datoriile totale ale Maternităţii, care trebuie plătite după comasare de Spitalul Judeţean, sunt de 1,4 milioane lei, adică peste 320.000 euro.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)