Prima pagină » „Italiano” prins beat la volan în Dorohoi

„Italiano” prins beat la volan în Dorohoi

Un bărbat din Ibăneşti a fost prins în Dorohoi în timp ce conducea aflat în stare de ebrietate un autoturism înmatriculat în Italia. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

„În seara de 18.03.2012, în jurul orei 23.50, a fost depistat în trafic, pe strada Dumitru Furtună din municipiul Dorohoi, un autoturism înmatriculat în Italia, condus de Emilian D., de 36 ani din comuna Ibăneşti, judeţul Botoşani. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o concentraţie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul municipiului Dorohoi, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

De asemenea, poliţiştii au descoperit că poliţa de asigurare Carte verde este expirată din data de 05.03.2012.
Emilian D. a rămas fără permis de conducere şi certificatul de înmatriculare a autoturismului. Totodată, plăcuţele cu numărul de înmatriculare ale autoturismului din Italia au fost confiscate, fiind eliberate dovezi înlocuitoare, fără drept de circulaţie şi i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)