Prima pagină » Bătaie cu săbii în faţa Poliţiei Locale

Bătaie cu săbii în faţa Poliţiei Locale

Câţiva tineri s-au luat la bătaie în stradă chiar în faţa Poliţiei Locale, iar unul dintre ei a spus că a fost ameninţat cu o sabie.

„În data de 18 martie, în jurul orelor 22.05 poliţiştii locali au surprins un număr de 7 tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 28 ani, care se agresau reciproc, în faţa Liceului Sportiv, de pe str. Mihail Kogălniceanu. S-a procedat la somarea acestora de a înceta violenţele, toţi 7 fiind conduşi la sediul Poliţiei Locale pentru stabilirea identităţii. Una din persoanele agresate a relatat că în timpul altercaţiei a fost ameninţată cu o sabie, iar la sosirea echipajului Poliţiei Locale agresorul a aruncat sabia într-o maşină. În urma verificării, s-a constat că în autoturism se afla o sabie”, a declarat Ioan Onuţu, director executiv al Poliţiei Locale.

Cinci dintre bătăuşi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 2.200 lei, alte două fiind sancţionate cu avertisment scris. Toţi cei 7 tineri au fost predaţi pe bază de proces verbal reprezentanţilor. I.J.P. Botoşani, pentru continuarea cercetărilor.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change