Prima pagină » Ţurcanu i-a scris o scrisoare lui Ţâbuleac şi a trimis-o presei

Ţurcanu i-a scris o scrisoare lui Ţâbuleac şi a trimis-o presei

Preşedintele PNL, deputatul Florin Ţurcanu, i-a scris o scrisoare deschisă lui Mihai Ţâbuleac, preşedintele Consiliului Judeţean şi candidatul Mişcării pentru Botoşani la un nou mandat. Ţurcanu îl acuză pe Ţâbuleac de faptul că se întâlneşte la ore târzii cu membri USL şi că se foloseşte de titulatura de preşedinte al CJ în afara serviciului.

VEZI CE SCRISOAREA LUI ŢURCANU:

 

Domnule Mihai Ţibuleac aţi declarat în nenumărate rânduri că sunteţi un om integru, onest, deschis dialogului. Aţi declarat că sunteţi tipul reprezentativ al politicianului de care are nevoie România. Aţi declarat că valorile dumneavoastră sunt cele ale democraţiei, onoarei şi cinstei.

Dacă ceea ce aţi susţinut patru ani de zile este adevărat, dacă activitatea dumneavoastră administrativă este transparentă şi plină de fair play, vă solicit public să dezvăluiţi cu cine şi ce candidaţi USL aţi vizitat, la ore târzii (precum, odinioară, Securitatea), vineri şi sâmbătă (16 şi 17 martie 2012 – ca să nu existe confuzii) şi în ce scop folosiţi funcţia de preşedinte al CJ Botoşani şi banul public pe care îl aveţi la dispoziţie. Vă solicit, de asemenea, să spuneţi de ce vă folosiţi, în afara serviciului şi a cadrului legal, de titulatura de preşedinte al CJ Botoşani.

Dacă mai există demnitate (măcar la final de mandat), aştept domnule Ţibuleac, de la omul care se pretinde a fi exponentul noii clase politice şi care doreşte să conduca judeţul încă patru ani, un răspuns public astfel încât electoratul să ia la cunoştinţă şi să judece în consecinţă. Alegătorul trebuie să vadă cine şi-a construit cariera politică pe minciună şi manipulare şi cine spune adevărul.

Deputat, Florin Ţurcanu,
candidat la preşedinţia CJ Botoşani din partea USL

 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)