Prima pagină » PDL merge în Mişcarea pentru Botoşani cu toţi primarii, cu trei excepţii

PDL merge în Mişcarea pentru Botoşani cu toţi primarii, cu trei excepţii

Conducerea PDL Botoşani a desemnat o parte dintre candidaţii partidului care vor intra în cursa pentru alegerile locale din iunie sub alianţa cu PNŢCD şi PER, respectiv „Mişcarea pentru Botoşani”. Cătălin Flutur, preşedintele PDL Botoşani, a declarat că partidul a renunţat la trei primari, respectiv la Ioan Ursachi, de la Mileanca, din cauza problemelor legate de colaborarea cu fosta securitate, Simion Hodan, primarul din Dobârceni, unde Mişcarea pentru Botoşani îl va avea ca şi candidat pentru primărie pe actualul viceprimar Radu Livinschi, precum şi primarul comunei Hilişeu Horia, Constantin Babliuc.

Toţi ceilalţi primari ai PDL vor reprezenta Mişcarea pentru Botoşani la alegerile din 10 iunie, inclusiv Ioan Toma, primarul comunei Brăieşti, despre care s-a spus că va trece la USL.

„Decizia Biroului Permanent Judeţean va fi prezentată şi Colegiului Director, în data de 25 martie, dată când vom definitiva listele de candidaţi pentru primarii de municipii, oraşe, comune, şi vom definitiva şi lista candidaţilor pentru CJ”, a declarat Cătălin Flutur.

Acesta va fi candidatul Mişcării pentru Botoşani la Primăria Botoşani, Mihai Ţâbuleac va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean, Constantin Pitorac la Primăria oraşului Flămânzi.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)